dimarts, 7 de maig de 2013

ANNAPURNA AMB LA MARXA NÒRDICA"El Nordic Walking, o marxa nòrdica, consisteix en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per al desenvolupament d'aquesta activitat física, en la qual també es pot córrer, saltar, i fer diferents exercicis amb els bastons. Ens ofereix una manera senzilla, natural, i molt eficaç, de millorar la pròpia condició física, i de tonificar la musculatura, independentment de l'edat, el sexe i la preparació física.
A més és divertit, relaxant, i assequible econòmicament.
Si s'utilitza correctament la tècnica, el Nordic Walking treballa sobre la major part de la musculatura corporal, sense carregar de forma excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que representa per completar un bon entrenament.

El primer tipus de Nordic Walking es remunta a principis dels anys 1930, a Finlàndia, quan l'equip nacional finlandès d'Esquí Nòrdic, va començar a entrenar amb la tècnica d'esquí nòrdic també durant l'estiu, caminant i corrent amb bastons d'esquí. Des de llavors aquest ha estat un important mètode d'entrenament de fora de temporada per tots els esquiadors d'esquí nòrdic de competició així com d'altres esports.”

Segur que heu sentit a parlar del Nordic Walking o Marxa Nòrdica! Però en molts casos no sabem exactament què és? Oi?
Hem sentit que és una tècnica de caminar amb bastons, que aporta molts beneficis per la salut, que es pot practicar en molts terrenys..... i segurament tenim la “cuca” per saber exactament què és, oi?

Doncs a Annapurna volem aprofitar que el proper 19 de Maig és el DIA MUNDIAL DE LA MARXA NÒRDICA per explicar-vos-en tots els detalls. Tenim el privilegi de contar amb en Jordi Pau Caballero:
  • President de l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus i Secretari de INWA-Spain.
  • Director Tècnic Esportiu
  • Guia de muntanya i monitor d'esquí alpíL'any 2008 va realitzar la travessa "Nordic Walking dreams: Empúries - Fisterra, 1500 km en 60 dies"
Així que, qui millor que ell per venir a QUÈ ÉS LA MARXA NÒRDICA? Els seus orígens, la tècnica, els nivells, els beneficis per la salut que comporta i quan i on practicar-lo.
Així que no t’ho perdis, vine el proper 23 de Maig a Annapurna a esbrinar tots els detalls de la Marxa Nòrdica. I si després et convé, mirarem d’organitzar una Escapada Annapurna-Nòrdic.


T'hi apuntes?
 
Esdeveniment: ANNAPURNA AMB EL NORDIC WALKING

Data: 23 de Maig del 2013 / 20:00Inscripció: Gratuït, places limitades

Reserva la teva plaça: info@annapurnabcn.com

Cap comentari:

Publica un comentari